Slik beskytter du mobilen din

I dag har så å si alle i den vestlige verden med seg mobilen sin nesten uansett hvor de befinner seg. Dette gjelder alt fra både de forskjellige rommene i hjemmet til lange turer.

At mobilen er med overalt gjør at den er veldig utsatt for skade. Dette gjelder først og fremst skade i form av knust skjerm, kamera eller lignende. Ikke bare er slike skader veldig irriterende og gjør opplevelsen med mobilen dårligere, men det gjør også at mobilen går kraftig ned i verdi hvis man skulle selge den en gang. Så sørg for å beskytte mobiltelefonen din med mobildeksel. For ditt neste mobildeksel kan du ta en titt på skalhuset.no som har et bredt, bra og billig utvalg. På samme nettside vil du også finne skjermbeskyttere av topp kvalitet.

I tillegg til skader på selve mobilen, kan det også oppstå skader på programvaren. Når man ofte har mobilen med seg og er koblet til mange forskjellige nettverk, kan man nemlig være utsatt for virus- og hackerangrep. I denne artikkelen skal vi på en rask og enkel måte ta for oss hvordan man kan beskytte både innsiden og utsiden av mobilen.

Slik beskytter du selve mobilen

Mobildeksel er omtalt som den billigste forsikringen du kan ha til mobilen din. Når du skal beskytte selve mobilen eller skallet til mobilen er det hovedsakelig to ting du er avhengig av:

  1. Deksel til mobilen
  2. Skjermbeskyttelse til mobilen

Slik beskytter du programvaren

Det kan være minst like irriterende med skade på programvaren, som det er med skade på selve mobilen. Heldigvis er de aller fleste nye mobiler fra de største merkene veldig sikre fra før av. Virus på mobiler som iPhone, Samsung og Huawei er meget sjeldne. Likevel kan det være greit å vurdere hvorvidt man trenger en antivirus-app. Her er det viktig å velge en app med bra tilbakemeldinger, slik at du ikke får virus fra den appen.